Werkgroep


De werkgroep is opgericht in 2003 en bestaat uit een aantal jonge mensen met een grote creatieve geest. De werkgroep is speciaal opgericht om extra aandacht te geven aan alle activiteiten buiten de wekelijkse zwemlessen om.

Zo besteden we elk jaar extra aandacht aan Sinterklaas, Kerstmis, maar ook met Pasen doen we elk jaar iets leuks. Een groot festijn is ook het jaarlijks terugkerend 'Help Plons'. Tijdens dit evenement komen alle leerlingen met kleding aan en door middel van een aantal leuke spelvormen wordt er aandacht besteed aan 'red jezelf' en 'red je vriendje'.

Door deze activiteiten proberen we de leerlingen op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de verschillende vormen van het zwemmen. Op deze manier blijven de lessen leuk en gevarieerd. Bovendien leren de leerlingen er een heleboel van. Want wat is er nu leuker dan spelen en leszwemmen tegelijk. Leren gaat nu eenmaal gemakkelijker als het leuk is.

Uiteraard is er tussen de werkgroep en de afdeling Jeugd- en Jongerenwerk veel overleg. Op die manier worden de activiteiten in en buiten het zwembad goed gecombineerd. Als je meer wilt weten over de afdeling Jeugd- en Jongerenwerk klik dan hier.