Watervriendennieuws

Website: www.watervriendenschagen.nl

Facebook: www.facebook.com/watervrienden...

Nieuwsbrief Watervrienden      17-09-2023

Gestart

Twee weken geleden zijn we weer gestart met zwemmen. Gelukkig hebben wij alle groepen weer van een kaderlid kunnen voorzien. Er zijn ook vier nieuwe aspirant kaderleden begonnen.

Zwemzaken

We willen graag de volgende zaken melden, ter herinnering:

We adviseren iedereen die lang haar heeft om dit in een staart of vlecht te doen. Dit maakt de zwemmen een stuk makkelijker.

Wij zijn heel blij dat kinderen worden afgemeld via ons email adres. Wij willen u wel vragen om dit voor 16.00 uur te doen. Meldt u uw zoon/of dochter na die tijd af, dan is er een kans dat de mail niet tijdig wordt gelezen. Afmeldingen die na 17.30 uur binnen komen, worden zeker niet meer gelezen.

Heeft u een vraag voor onze kaderleden, dan dient u deze te stellen via de mail.

Administratie

Wij zijn recent overgestapt op een nieuw administratieprogramma, omdat de leverancier van het vorige pakket stopt. Het kost enige tijd om de administratie over te zetten en alle nieuwe opties te leren kennen. Daardoor zal de rekening voor het derde kwartaal iets later komen dan u gewend bent.

Planning

Aan het einde van deze nieuwsbrief vindt u onze planning voor dit seizoen. Deze planning wordt binnenkort ook op onze website gepubliceerd.  Wij willen alvast uw aandacht vestigen op 8 maart 2024. Dan hebben wij onze jaarvergadering. U bent allen welkom.

Zwembad gesloten

Op vrijdag 27 oktober is er geen zwemles. Wegens werkzaamheden in de Wiel is het zwembad die hele week gesloten.