Watervriendennieuws

Website: www.watervriendenschagen.nl

Facebook: www.facebook.com/watervrienden...

Nieuwsbrief Watervrienden       18-04-2023

Zwemmen

Op 31 maart hebben heel veel kinderen afgezwommen, voor hun A, B, C, zwemvaardigheid 2, zwemvaardigheid 3, snorkelen 1, snorkelen 2, snorkelen 3, survival 2, survival 3, waterpolo 1, waterpolo 2 en waterpolo 3 diploma. Gelukkig is iedereen geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Omdat er zoveel kinderen zijn afgezwommen, konden we de zwemmers van het instructiebad ook doorschuiven. We hebben veel nieuwe kinderen kunnen oproepen. Sommigen zijn al gestart, terwijl anderen na de meivakantie zullen starten. Wij heten alle nieuwe leden van harte welkom.

Voor iedereen die nieuw is: Wij zijn de Watervrienden en werken alleen maar met vrijwilligers. Wij doen dit met veel plezier en enthousiasme. Voor de groepen staan zwemkaderleden die zijn opgeleid om zwemles te mogen geven. Deze opleiding wordt intern gegeven. Voor zwemvaardigheid zijn wij hard bezig om extra kaderleden op te leiden. Zodat wij nog meer geschoold kader hebben.

Meivakantie

Maandag 24 april start de meivakantie. Tijdens de vakantie is er vrijzwemmen op vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei. Voor het vrijzwemmen heeft u een pasje nodig. Heeft u dit pasje nog niet, kijk dan even op de tafel bij de ingang. Het kan zijn dat hij daar ligt. Mocht er geen pasje liggen van u of van uw kind, stuur dan even een mail, dan zorgen wij ervoor dat het pasje vrijdag 28 april wel in het bad ligt. Wij verzoeken u dan om deze mail voor 26 april te sturen, zodat wij nog genoeg tijd hebben om de pasjes te maken.

Kijkavond

Vrijdag 21 april is er leszwemmen. Deze avond mogen alle ouders, opa’s en oma’s komen kijken naar de vorderingen van hun kinderen. Wij willen u verzoeken om tijdens de lessen geen vragen te stellen aan de lesgevers. En om ook niet in de weg te lopen. Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen na afloop van de les, of achteraf via de mail.

Foto’s maken mag, maar deze mogen i.v.m. de privacy niet op sociale media worden gedeeld.

Kleding zwemmen

Wij zwemmen dit seizoen op 2 juni met kleren aan. Ale bepaalde groepen daarnaast nog extra dagen met kleding aan gaan zwemmen, dan vertelt de lesgever dit zelf aan de groep. Wij zullen dit dan ook mededelen via onze sociale media en de website.

Zwemmen voor ALS

Op zondag 2 juli zal de vijfde en laatste ALS swim van Schagen plaatsvinden.

Wij als Watervrienden hopen ook weer een team bij elkaar te krijgen. Wilt u meedoen , dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link.

https://schagen.alocalswim.nl/teams/watervrienden-schagen/members

Meer informatie vindt u op:

https://schagen.alocalswim.nl/